Ontwerp en bouw van je website

Een eigentijdse, repsonsive website die zich automatisch aanpast op de device waarmee de website wordt bekeken. Kaasjager verzorgt een fris en eigentijds ontwerp, die naadloos aansluit bij je huisstijl. Betrokkenheid bij je merk krijgen door te denken vanuit de bezoeker en niet vanuit de techniek.

Een logische navigatiestructuur, mooi uiterlijk en dynamische content zijn vanzelfsprekend. Korte lijnen en slagvaardig doorvertalen van acties naar internet. Bereik je doelgroep, maar doe het makkelijk. Daar draait het om bij Kaasjager.

Doel van je website

Wat wil je bereiken met je website? Welke Call to Actions wil je dat je bezoeker doet? Offerte opvragen? Informatie aanvragen? Producten bestellen? Vraag ons gerust om advies over de opzet en menustructuur van je website. Of hij nu al ‘Live’ staat of nieuw opgezet moet worden. Na een intakegesprek koppelen we je wensen terug in een voorstel voorzien van een investerings- en planningsoverzicht.

Zorg voor unieke content

Zorg voor unieke inhoud op je website die relevant is voor de bezoeker. Dit wordt door Google beloond. Naast het organisch goed gevonden worden van je website zijn er uiteraard ook nog aanvullende middelen die je kunt inzetten om bekendheid te geven aan je nieuwe website. Denk hierbij aan een Sociale Media en adverteren op internet (SEA, search engine advertising).

Neem Contact met ons op.

Gerealiseerd