Kerkblad drukken

Opmaak, printen, adresseren & verzending

Naast productie kunnen wij ook de vormgeving, adressering en verzending van uw kerkblad verzorgen. Uiteraard maken we een Verwerkersovereenkomst, zodat de persoonlijke inhoud voldoet aan de nieuwe privacywetgeving.

Vormgeving en periodieke opmaak kerkblad

De vormgeving en opmaak kunnen wij geheel uit handen nemen. U levert per uitgave de kopij aan en onze vormgevers zorgen voor de periodieke opmaak.

Werkwijze
Allereerst stemmen we samen met u een basis lay-out vast. Deze basis lay-out wordt per uitgave door onze vormgevers gevuld met de aangeleverde kopij. Na een correctiefase zorgen wij dat het kerkblad wordt geproduceerd. Zo kunnen we een constante kwaliteit in vormgeving en productie garanderen.

Productie
Op ons geavanceerd machinepark produceren wij kerkbladen in hoge snelheid en in een uitstekende kwaliteit. Bedrukking kan in zwart/wit en full colour of een combinatie van deze.

Adresseren en verzend klaarmaken
Na de productie kunnen de kerkkranten in Zaltbommel worden afgehaald. Maar wij kunnen tegen geringe meerprijs ook de kerkbladen voorzien van een banderol met adresgegevens. Wanneer het kerkblad periodiek verzonden wordt, kunnen we deze verzenden tegen de aantrekkelijke tarieven van het periodiekencontract van PostNL.

Digitaal naslagwerk
Na de productie plaatsen wij desgewenst een digitale versie van uw kerkblad op een beveiligde ftp-server. Op die manier bouwt een mooi naslagwerk op en hebben uw scribenten altijd inzicht in eerder verschenen edities.

BTW voordeel
Bij de productie van een kerkbode, kan deze tegen het gunstige 6% ipv 21% BTW worden geproduceerd. Besteedt u de vormgeving en/of de verzending ook aan ons uit, dan vallen ook deze kosten in het 6% BTW-tarief.

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem Contact met ons op en we bellen u vandaag terug.